Trött på kultur

Vill hamna i okulturen *hoppas*
fast okulturen är väl typ lika med www.kennholt.blogg.se.
Bloggwars? Nej, men jag tycker inte att det är okey att uttryka sig
så om att alla filmer om homosexuella är dåliga filmer och äckliga.
Clueless.
lfäs


Kommentarer
Postat av: Bea

Läste hans "recensioner". Sämsta jävla argumenten någonsin (nästan). JAG BLIR ARG. Hur fan kan man ge en film en 1/10 bara för att det är en "bögfilm"? Stör mig lika mkt på killar som vägrar se Brokeback Mountain bara för att det är en "bög- och äckelfilm". FAN!

2011-05-06 @ 07:34:44
Postat av: ida

Alltså det är verkligen pinsamt att skriva så, särskilt när man är journalist. Tur att han inte recenserar filmer och får betalt för det. Då kan man typ skriva "den var bra", som man gjorde när man var liten och hade läst en bok. Vet inte varför det är så hett för killar att vara rädda för homosexuella, eller bara manliga homosexuella, för de har ju inget emot att sitta och titta på tjejer som har sex och tro att de är riktiga lezbianz.

2011-05-06 @ 08:43:23
URL: http://caprisonne.blogg.se/
Postat av: Kenny

Sakta i backarna nu, jag har aldrig sagt att alla "bögfilmer" är äckliga. Det tycker jag absolut inte. Nu minns jag inte så mycket av just den filmen, men jag och övriga i klientelet upplevde den som äcklig på flera ställen.



En "bögfilm" jag tycker är jävligt bra är Patrik 2.0, en svensk film, kolla upp den!

2011-05-07 @ 18:52:46
Postat av: ida

Men det klart, Kenny. Självklart när du sitter med gamla inskränkta hockeyspelare så måste du hålla med. Thank God att du inte recenserar filmer eller musik. Ditt sätt att uttrycka dig angående "bögfilmer" är sjukt kränkande och du borde skämmas.

2011-05-07 @ 21:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0